Volgens de Oosterse traditie heeft ieder mens zeven (hoofd)chakra's die als wielen ronddraaien. Elke chakra heeft te maken met bewustzijn, ontwikkeling, groei en inzicht (levenslessen).

Ons lichaam bestaat uit materie en energie. Chakra's zijn energiecentra, die de energie verdelen in ons lichaam. Voor een optimaal functionerend lichaam is het daarom van belang dat onze energiecentra goed werken en de beschikbare energie op de juiste wijze verdelen over ons lichaam.

Chakra’s zijn geen fysieke in het lichaam aan te wijzen centra, maar energieknoop-punten van de aura. Rondom ons lichaam bevindt zich een energieveld; de aura. Dit is een eivormig veld met zeven energielagen dat het lichaam omringt.

De zeven (hoofd)chakra’s vormen de verbindingspoorten tussen je fysieke lichaam en deze energielagen. Chakra’s creëren de wisselwerking tussen deze verschillende bewustzijnslagen en ons fysieke lichaam.

Elk chakra werkt op een aantal specifieke lichaams- en levensgebieden. Een chakra kan overactief of te weinig actief worden. Dit kan aanleiding geven tot energetische of emotionele blokkades. Het onderlinge evenwicht tussen de chakra’s raakt dan verstoord en een andere chakra zal het tekort of teveel aan energie moeten compenseren.

In de cursus Chakra-Aurahealing en Magnetiseren leer je contact te maken met de volgende onderwerpen:

  • Hoe voelen chakra’s aan?
  • Hoe kunnen ze optimaal voor jou werken?
  • Hoe weet je dat jouw chakra’s in balans zijn of niet?
  • Welke oefeningen kun je daarvoor doen?
  • Welke levenslessen horen bij welke chakra?

In tien lessen gaan we ieder chakra specifiek behandelen en ervaren, zodat jij er een goede verbinding mee kunt krijgen. Theorie en praktijk worden afwisselend gegeven. Tevens kan het goed zijn om door magnetiseren bepaalde pijnpunten te ondersteunen met healing.

Kosten

De kosten voor de cursus Chakra-Aurahealing en Magnetiseren bedragen €300,00

 

Deze cursus is inclusief documentatie.

Voor koffie en thee wordt gezorgd

Cursusdata 2016: woensdagavond
van 19.30 tot 22.15 uur, 10 lessen

 

20 januari 2016

3 en 17 februari 2016

2, 16 en 30 maart 2016

14 april 2016

4 en 18 mei 2016

1 juni 2016

 

Inschrijven via contactformulier

Ria van de Sande

Praktijkadres: Nootdorp

Mobiel: 06 207 86 143

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seshata DTP-studio