Op mijn eigen zoektocht ben ik in aanraking gekomen met de spirituele wereld. Het was voor mij een thuiskomen en daar ben ik mij verder in gaan verdiepen. Ik wilde graag weten waarom bepaalde dingen in mijn leven gebeurde, hoe ik hiermee om kon gaan en welke gereedschappen ik kan inzetten om inzichten te krijgen zodat het helingsproces opgestart kon worden.

Dit resulteerde in diverse opleidingen en een eigen praktijk in coaching, counseling en bewustwording onder de naam Praktijk Say-A. De opleidingen die ik heb gevolgd zijn: Poly-energetisch Therapeut, SRT-consultant, Master in Janosh Energetisch Therapie, Master Instructor Integrated Energy Therapy, Paragnost en Reiki-Master. Ik werk ook met Engelenenergie, Chakra en Aurahealing, de Tzolkin en Cosmic Energie Connection.

Het leven dat wij hier op aarde mogen ervaren is een reis waarin wij mogen leren en ontdekken. Het is aan ons hoe wij dit leerproces invullen. Heb jij de moed om het cadeau van wat het leven jou te bieden heeft te openen? Aan jou de keuze.

Mijn passie is om mensen bewust te maken van hun eigen processen. Welke deze processen zijn en wat ze jou te vertellen hebben. Hoe jij met deze informatie aan de slag kunt gaan en welke gereedschappen jij kunt inzetten om dichterbij je ware zelf te komen.

Je krijgt inzichten, zodat jij je eigen helingsproces mag ingaan en het voor jouw bedoelde pad weer kunt gaan volgen. Durf jij A te zeggen, dan zeg ik B en gaan we samen op pad. Met de inzichten en de gereedschappen die je meekrijgt kun je een nieuwe wending aan je leven geven.

Ik kijk uit naar een ontmoeting met jou!

Info en aanmelden

U kunt zich hier direct aanmelden voor een cursus of workshop.

 

Voor meer informatie:

Ria van de Sande

Telefoon nr.: 06 20 78 6143

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seshata DTP-studio