Heb jij ook van die momenten, dat je het gevoel hebt dat het lekker gaat in je leven? Je bent in beweging, je voelt dat alles stroomt en dan ineens …… loop je weer vast, heb je het gevoel weer voor een dichte deur te staan.

Dat zijn de momenten dat je terugvalt in oude patronen, waardoor emoties, gevoelens en minder positieve gedachten de overhand krijgen en je geen duidelijk zicht meer hebt op wat er nu daadwerkelijk gebeurt. Het is een cyclus van terugkerende patronen waar je in vast zit.

Met therapie krijg je inzichten in je oude patronen, emoties, gevoelens en gedachten. Waarom gebeurt dit nu bij mij? Wat is de bedoeling hiervan? Wat mag ik hiervan leren? Hoe kan ik hier anders naar kijken en mee omgaan en welke gereedschappen kan ik inzetten?

Met de inzichten en de gereedschappen die je mee krijgt kun jij kiezen om een nieuw pad in te slaan. Je zult merken dat er een nieuw leven met andere mogelijkheden op je ligt te wachten. Je mag gaan ervaren dat de lessen die je in je leven ontvangt jou helpen in je persoonlijke groei.

Durf jij A te zeggen, dan zeg ik B en gaan we samen op pad!

 

Klik rechts op één van de therapieën

Ria van de Sande

Praktijkadres: Nootdorp

Mobiel: 06 207 86 143

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seshata DTP-studio