Spiritual Response Therapy (SRT) is een therapievorm met een krachtige werking en heeft zielszuivering tot doel. SRT gaat er vanuit dat wij meerdere levens op aarde hebben doorgebracht. Alle informatie over deze levens is opgeslagen in de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken kun je zien als een bibliotheek.

In deze levens hebben we positieve en negatieve ervaringen en emoties opgedaan. De traumatische ervaringen en emoties uit vorige levens kunnen een grote impact hebben op jouw huidige leven.

Waarom heb je angst? Waarom lukken dingen steeds net niet? Waarom word je zo boos op jezelf? Waarom kun je ineens zo heftig reageren? Waarom heb jij gevoelens van afwijzing? Waarom zit je met een onbestendig gevoel waarvan je de oorsprong niet weet? Waarom? Deze gevoelens en emoties hebben vaak hun grondslag in vorige levens.

In verbinding met de Bron kunnen deze traumatische ervaringen en emoties in het bewustzijn gebracht en geheeld worden. Dan kan de ziel bevrijd worden van deze “programmering”. Vaak geeft dit letterlijk een gevoel van opluchting, rust en ruimte. De ziel is na de SRT-sessie vrij van programmering en dan beschik jij over het gereedschap om weer op jouw eigenlijke zielenpad verder te gaan.

Een SRT behandeling is mogelijk naast iedere andere behandeling en werkt vaak extra ondersteunend.

Kosten

Een consult kost € 50,00 per uur.

Ria van de Sande

Praktijkadres: Nootdorp

Mobiel: 06 207 86 143

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seshata DTP-studio